Deelnemersinfo

image-245808-Blaarmeersentrail_2017_(229).w640.JPG
image-245809-Blaarmeersentrail_2017_(230).w640.JPG
image-245811-Blaarmeersentrail_2017_(232).w640.JPG


Organisatie

Koninklijke Gentse Politie Atletiekclub

Email: via deze link

Timing

Gezamenlijke start voor allen:

15u00: 18KM individueel

15u00: 18KM - Team relays (estafette)

15u00: Nieuw!! Sprinttrail - 6KM (individueel). Met deze light versie van de Blaarmeersentrail hopen we jullie enthousiasme aan te wakkeren voor het steeds populairder wordende trailrunning.

==> Voor deelnemende politiemedewerkers gelden de Team Relays en Sprinttrail als Belgisch Kampioenschap. Meer info vind je onder BK Trail Politie

Locatie

Recreatiedomein Blaarmeersen Gent – Zuiderlaan 5 9000 Gent

Parkeren

Ruime parkeerfaciliteiten in het recreatiedomein zelf, onder andere aan het wielercentrum Eddy Merckx.

Onthaal en registratie

De ploegkapiteins en de individuele deelnemers melden zich tussen 13 en 14u30 in de inkomhal van 'Le Beach House'. Hier worden de goodiebags en borstnummers overhandigd.

ONLINE-VOORINSCHRIJVINGEN! Via deze link

De inschrijvingen staan open voor recreanten, competitielopers, teams van verenigingen tot bedrijventeams, gelegenheidsteams, familieteams of gemengde teams.

25 Euro/ploeg of 10 Euro/individuele deelnemer. Inschrijven kan tot en met zondag 3 maart 2019 om 12u00.

Daginschrijving voor individuele deelnemers mogelijk aan 12 Euro/deelnemer. Teams aan 30€/team.


Het parcours

Een zeer gevarieerde én pittige omloop van 3KM doorheen de ‘groene looplong van Gent’, met telkens een passage over de 'Stairway to Heaven'

Estafette

Een ideale kans om aan teambuilding te doen. Estafetteteams, bestaande uit maximum 6 leden, leggen na mekaar een rondje af van 3 KM. Je beslist zelf hoeveel rondjes je voor je rekening wil nemen.

Politieploeg = minstens 2 leden maken deel uit van de geïntegreerde politie. Je kan dus jouw politieploeg verder uitbreiden met vrienden, familie, …

Individueel

De hoofdafstand is 18 KM: 6 pittige rondes van 3 KM.

Nieuw deze keer is de 'Sprinttrail' van 6KM (2 rondjes). Met deze light versie van de Blaarmeersentrail hopen we jullie enthousiasme aan te wakkeren voor het steeds populairder wordende trailrunning.

=>Als individuele deelnemer kan je ook gerust ook bij een ploeg aansluiten! Jouw eerste ronde(s) tellen dan ook voor het resultaat van de estafetteploeg waar je deel van uitmaakt.

Start, aankomst en wisselzone

zijn op het strand gesitueerd, ter hoogte van Le Beach House. Het parcours is zodanig georiënteerd dat je onderweg en op het wisselpunt aangemoedigd kan worden door supporters en medelopers.

Startschot om 15.00 uur. De aflossingsbox is enkel toegankelijk voor deelnemers tijdens hun passage. De aflossende deelnemers wachten hun loper op voorbij het einde van de aflossingsbox.

Elektronische tijdopname verzorgd door SQM time 'Sports Quality Time Measuring'

Eendagsverzekering inbegrepen

Kleed- en douchemogelijkheid in het strandgebouw (vlakbij de start en aankomst).

Medaille-uitreiking

Zo snel mogelijk na aankomst van de laatste loper(s) in ‘Le Beach House’ 

Medailles voor volgende categorieën:

  1. Damesteams

  2. Gemengde teams

  3. Herenteams


  1) eerste 3 dames individueel overall

  2) eerste 3 heren individueel overall


Goede doel

De opbrengst van de Blaarmeersentrail gaat integraal naar de vzw Kruiskenshoeve en vzw Zwerfgoed. Deze time-outprojecten bieden kwetsbare jongeren de ruimte en de plaats om tot rust te komen en er even uit te zijn. De verandering van omgeving, het leven en het werken kunnen hun perspectief veranderen en een positieve aanvulling vormen op de hulpverlening die ze krijgen. Dankzij jullie deelname konden wij dit jaar alweer liefst 1500 € overmaken aan de coördinatoren van beide time-outprojecten, Robert Accoe en Pieter Baert.

image-251172-Knipsel_cheques.JPG