Deelnemersinfo

image-245808-Blaarmeersentrail_2017_(229).w640.JPG
image-245809-Blaarmeersentrail_2017_(230).w640.JPG
image-245811-Blaarmeersentrail_2017_(232).w640.JPG


CONTACT


Timing

Gezamenlijke start voor allen:

14u30: 18KM individueel

14u30: 18KM - Team Challenge (estafette)

14u30: Sprinttrail - 6KM (individueel). Met deze light versie van de Blaarmeersentrail hopen we jullie enthousiasme aan te wakkeren voor het steeds populairder wordende trailrunning.

Locatie

Recreatiedomein Blaarmeersen Gent – Strandlaan 24 9000 Gent

Bereikbaarheid/Fietsenstallingen/Parkeren

Openbaar vervoer vanaf het station:
Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 15 minuten onderweg) van station Gent - Sint-Pieters naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte).
Er is een rechtstreekse busverbinding van station Gent - Dampoort (ongeveer 45 minuten onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).

Fietsenstallingen: direct aan het strandgebouw.

Ruime parkeerfaciliteiten in het recreatiedomein zelf, onder andere aan het wielercentrum Eddy Merckx.

Organisatie:  Koninklijke Gentse Politie Atletiekclub

Onthaal en registratie

De ploegkapiteins en de individuele deelnemers melden zich tussen 12 en 14u00 in de inkomhal van 'Le Beach House'. Hier worden de estafettestokken, timingchips en borstnummers overhandigd. In de inkomhal is eveneens onze gratis sporttasbewaring gevestigd... Na afgifte van het borstnummer mét chip, ontvangen de individuele deelnemers hier een goodiebag. De ploegkapiteins ontvangen, na afgifte van de estafettestok mét chip, voor al de teamleden een goodiebag.

ONLINE-VOORINSCHRIJVINGEN!
25 Euro/ploeg of 10 Euro/individuele deelnemer. Inschrijven kan tot dinsdag 10 maart 2020 om 12u00.
Daginschrijving voor individuele deelnemers mogelijk aan 12 Euro/deelnemer. Teams aan 30€/team. Inschrijven kan via deze link

Daginschrijvingen

De inschrijvingen staan open voor recreanten, competitielopers, teams van verenigingen tot bedrijventeams, gelegenheidsteams, familieteams of gemengde teams.

Daginschrijving voor individuele deelnemers mogelijk aan 12 Euro/deelnemer. Teams aan 30€/team.

Het parcours

Een zeer gevarieerde én pittige omloop van 3KM doorheen de ‘hardloopparel van Gent’, met telkens een passage over de 'Stairway to Heaven'


Team Challenge

Een ideale kans om aan teambuilding te doen. Estafetteteams, bestaande uit maximum 6 leden, leggen na mekaar een rondje af van 3 KM. Je beslist zelf hoeveel rondjes je voor je rekening wil nemen.

Politieploeg = minstens 2 leden maken deel uit van de geïntegreerde politie. Je kan dus jouw politieploeg verder uitbreiden met vrienden, familie, …

Individueel

  • De hoofdafstand is 18 KM: 6 pittige rondes van 3 KM.
  • 'Sprinttrail' 6KM (2 rondjes). Met deze light versie van de Blaarmeersentrail hopen we jullie enthousiasme aan te wakkeren voor het steeds populairder wordende trailrunning.

=>Als individuele deelnemer kan je ook gerust ook bij een ploeg aansluiten! Jouw eerste ronde(s) tellen dan ook voor het resultaat van de estafetteploeg waar je deel van uitmaakt.

Start, aankomst en wisselzone

zijn op het strand gesitueerd, ter hoogte van Le Beach House. Het parcours is zodanig georiënteerd dat je onderweg en op het wisselpunt aangemoedigd kan worden door supporters en medelopers.

Startschot om 15.00 uur. De aflossingsbox is enkel toegankelijk voor deelnemers tijdens hun passage. De aflossende deelnemers wachten hun loper op voorbij het einde van de aflossingsbox.

Elektronische tijdopname verzorgd door SQM time 'Sports Quality Time Measuring'

Eendagsverzekering inbegrepen

Kleed- en douchemogelijkheid in het strandgebouw (vlakbij de start en aankomst).

Sporttasbewaring - In de inkomhal van het strandgebouw is eveneens onze gratis sporttasbewaring gevestigd. Na de wedstrijd... Bij afgifte van het borstnummer mét chip, ontvangen de individuele deelnemers hier een goodiebag. De ploegkapiteins ontvangen, na afgifte van de estafettestok mét chip, voor al hun teamleden een goodiebag.

Medaille-uitreiking

Zo snel mogelijk na aankomst van de laatste loper(s) in ‘Le Beach House’                                                                          r

Medailles voor volgende categorieën:

  1. Damesteams

  2. Gemengde teams

  3. Herenteams


  1) eerste 3 dames individueel overall

  2) eerste 3 heren individueel overall

==> Voor deelnemende politiemedewerkers gelden de Team Challenge en Sprinttrail als Belgisch Kampioenschap. Meer info vind je onder BK Trail Politie

Goede doel

De opbrengst van de Blaarmeersentrail gaat integraal naar de vzw Kruiskenshoeve en vzw Zwerfgoed. Deze time-outprojecten bieden kwetsbare jongeren de ruimte en de plaats om tot rust te komen en er even uit te zijn. De verandering van omgeving, het leven en het werken kunnen hun perspectief veranderen en een positieve aanvulling vormen op de hulpverlening die ze krijgen. Dankzij jullie deelname konden wij dit jaar liefst 1600 € overmaken aan de coördinatoren van beide time-outprojecten, Robert Accoe en Pieter Baert.